Menu

Werken in de Caribbean

Kandidaten gezocht

Op dit moment zoeken wij kandidaten voor Curaçao en Belize. Mocht je hierover vragen hebben, laat het ons gerust weten.


Curaçao

Voor UTS, de incumbent telco van Curaçao zoeken wij op dit moment kandidaten voor een tweetal posities:

Voor het datacenter Blue NAP Americas op Curaçao zoeken wij twee specialisten op het gebied van Cloud en Network-IT:


Belize

Voor een meerjarig project bij het de incumbent telco van het Caribische land Belize, zoeken wij een General Manager voor een IT-afdeling en een Programma Manager. Ben je geïnteresseerd in andere culturen, avontuurlijk aangelegd en had je altijd al eens in het buitenland had willen werken en wonen? Dan is dit misschien je kans!

Het gaat (op dit moment) om de volgende vacatures bij BTL in Belize:

Voor deze functies moet je circa twee jaar in Belize kunnen en willen wonen, flexibel zijn en de Engelse taal goed beheersen. De Process Improvement Leader betreft een functie van 1 jaar.

Over Belize

Belize regio

Belize ligt onder Mexico en naast Guatemala en er wordt Engels gesproken. Hoewel het in Midden-Amerika ligt, is het een echt Caraïbisch land. Belize is half zo groot als Nederland en er wonen 370 duizend mensen. De economie draait vooral op landbouw en toerisme. Toeristen komen er graag voor de tropische regenwouden in het binnenland en het 300 km langer koraalrif dat voor de kust ligt.

BTL

BTL Office

BTL, voluit Belize Telemedia Limited, is het nationale telecombedrijf van Belize. Een team van onze mensen werkt daar aan het Netwerk Evolutie Project waarbij de telecominfrastructuren van Belize flink op de schop gaan. Het resultaat wordt een modern netwerk op basis van glasvezel en LTE. Daarmee krijgen de inwoners van Belize in één klap de diensten waar wij in Nederland al lang aan gewend zijn.

NTCS in de Caraïben

Sign Amsterdam

NTCS is gespecialiseerd in projecten voor tropische telco’s. Wij leveren consultancy-, detacherings- en recruitmentdiensten aan telecom operators in het buitenland, met name in het Caribisch gebied. NTCS is daarin zeer succesvol en we hebben een significante bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van diverse nationale telecombedrijven, zoals die in Aruba, Curaçao en St. Maarten.

Wil je meer weten?

Wonen en werken in het buitenland doe je niet zomaar. Gelukkig hebben wij veel ervaring met het uitzenden van mensen naar het buitenland. Voor korte of langere tijd. Bovendien zijn er Nederlandse collega’s in Belize aanwezig. Als je (potentieel) geïnteresseerd bent, laat het ons weten. We beantwoorden graag al je vragen.

people-henk

Henk van Rooijen
henk.van.rooijen@ntcs.nl
+31 6 2042 3960

people-marcel

Marcel van Dam
marcel.van.dam@ntcs.nl
+31 6 5317 0440

people-sjef

Sjef Ramakers
sjef.ramakers@ntcs.nl
+31 6 5336 2057

tags: vacature, vacatures, job, jobs, vacancy, vacancies, expat, belize, buitenland, abroad