Menu

Roots

In 2001 zette KPN een punt achter de internationale telecom consultancy activiteiten. Sjef Ramakers en Marcel van Dam, verantwoordelijk voor de Caraïben namen de lopende activiteiten over. Zo werd Netherlands Telecom Consulting and Support geboren. Tegenwoordig NTCS geheten.

Historie

Sinds 2001 is het bedrijf gegroeid tot een specialist in alle facetten van de telecom. Na projecten in de Caraïben volgde Afrika en inmiddels zijn we ook in Nederland actief.

Mannetje telefoon wereld

Onze kennis en ervaring hebben wij in vele honderden projecten opgebouwd. Met onze wortels in Nederland werken wij voor telecombedrijven wereldwijd.

Telecom

Wij kennen telecom als onze broekzak. We ondersteunen op vele terreinen: commercieel, financieel, technisch, etc. Strategisch, tactisch of operationeel.

Bijvoorbeeld bij projecten als deze:

Ons zorgvuldig opgebouwde netwerk van professionals en associates zetten we graag voor je in. Wat je vraag ook is.

Neem contact op met ons team.

BIJ-drage

Om te groeien en te overleven verandert de natuur doorlopend. Bijen spelen daarbij een belangrijke rol en zorgen voor de noodzakelijke (kruis)bestuiving.

Ook de telecommarkt verandert snel, door ander gedrag van klanten en nieuwe techniek, toepassingen, regels en spelers. Wij zorgen voor de noodzakelijke kruisbestuiving in de vorm van kennis, ideeën en frisse energie en nieuwe perspectieven.

Wat de bij voor de natuur is, willen wij voor onze klanten zijn.

NTCS bijtje breed