Menu

Werving

De juiste m/v op de juiste plek. Daar helpen we graag bij. Van de vraag hoe je ideale team eruit ziet tot en met het vinden en binden van de beste kandidaten.

Wij zoeken voortdurend diverse technische-, operationele- en IT-professionals. Zowel specialisten als managers. Kijk hier voor alle vacatures.

Workforce Management

Een goede personeelsplanning geeft een gezonde organisatie. Wij helpen met Strategic Workforce Management.

Het beantwoordt de vraag welke mensen, met welke kennis, vaardigheden en karakter, je op welke plaats nodig hebt en tegen welke kosten.

Omdat we de telecom- en ict-dienstverlening goed kennen, kunnen we snel een grondige analyse van je organisatie maken. Uit interviews met medewerkers, managers en directie halen we overzicht en inzicht.

Samen werken we aan de duurzame verbetering van je workforce.

Executive Search

Voor opdrachtgevers zoeken wij actief naar de best passende kandidaat. De professionals waar wij intensief contact mee hebben, zijn HBO en WO opgeleid en acteren op medior, senior of directieniveau.

Zij hebben hun kennis en ervaring opgebouwd in de telecom- en ict-branche en zich ontwikkeld tot specialist binnen hun vakgebied of als manager/executive.

Medio 2015 hebben wij onze wervingstak uitgebreid door de activiteiten van Bold Interim Professionals & Excutive Search over te nemen. Marieke Smithuis zet haar werk onder NTCS-vlag voort.

 

Track Record

De afgelopen 10 jaar hebben wij meer dan 800 projecten uitgevoerd. De geplaatste professionals waren in de volgende werkvelden actief:

Plaatsingen 10 jaar

Vragen?

people-marcelMarcel van Dam
marcel.van.dam@ntcs.nl
+31 6 5317 0440
people-markMark Boeren
mark.boeren@ntcs.nl
+31 6 5369 6086